Cikkek / Nagy Oszkár - Trek Ticket S Bike Check 2015!


2015. február 25. @ 19:31


Hazánk legjobb dirt jump/slopestyle ridere idén is harcba száll, hogy a legnagyobb nemzetközi versenyeken indulhasson és álljon a dobogóra. Csekkoljátok az idei gépét!Váz: Trek Ticket S
Villa: Fox 34 831 Factory Series 100mm
Rugóstag: Fox Float CTD Kashima 100mm
Kerékszett: Spank Spike Evo 28
Hajtás: Truvativ X0 170mm
Lánctányér: Chromag Sequence X-Sync
Váltás: Shimano Zee 5 sebesség
Fék: Shimano Zee 140mm
Ülés: Chromag Overture
Üléscső: Chromag Dolomite
Pedál: Chromag Scarab
Markolat: Chromag Wax
Befogó: Chromag Ranger 40mm
Kormány: Chromag FuBar OSX 745mm
Külső: Bontrager XR1 Team Issue
Láncvillavédő: ION Bike

VIDEO: Nagy Oszkár - Chromag!

Hogy sikerült a tavalyi szezon? Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb és miért?
Egészen magabiztosan indultam neki a tavalyi szezonnak, köszönhető a barcelonai felkészülésnek is. Az első négy rendezvényen tűrhető eredményeket értem el, a legkomolyabb mindenképpen a FISE negyedik hely, egy FMB arany kategóriás versenyen, a top riderek között szerte a világból. Ezután maga a versenyszezon elég rövidre sikerült köszönhető egy teljesen bugyuta nem biciklis sérülésnek.

Mi is történt pontosan? Ha jól tudjuk az észak-amerikai utazásod közben történt.
Két hetet voltam Kaliforniában, nagyrészt a Woodward Westben, de eltöltöttem néhány napot Santa Cruzban, Aptosban és egyéb helyeken is. Ezután 3 hetet Whistlerben és British Columbia-ban. Mondanom sem kell, olyan formában voltam, mint még sosem és rengeteget tanultam számtalan híres ridertől. Épp már indultam haza, hogy a Munich MASSel kezdve újra bele lendüljek a versenyekbe (többet remélve ,mint bármikor). Az utolsó napok egyikén a Silverstar Bikeparknál Ferniebe, a helyi tónál, biciklizés után kimentünk sziklát ugrani, ahol egy 50 lábas szikláról, rosszul érkeztem a vízbe és kiment a vállam. Csak egyet említve, olyan lehetőségektől estem el így, mint pl. a Red Bull Joyrideon való versenyzés! Ennyire intenzív, minden napos edzés után, meg kellett majdnem minden mozgástól vonni a testem, több mint két hónapig, ami miatt az egész testem elgyengült, ezért azóta is nagyon keményen megy a rehab, edzés, felkészülés különböző formákban. Már alig várom hogy kezdődjön az ide szezon!

Mik a terveid a jövő évre?
Az idei szezont egy barcelonai és egy Californiai trippel szeretném indítani, hogy még többet fejlődgessek a top riderek között és hogy a legjobb formámba lendülhessek. Ezek után az egész szezont végig versenyzem, kezdve a Vienna Air Kinggel, végig a FISE és Crankworx versenysorozatokat is remélhetőleg sérülés nélkül, a legjobb fizikális formámban, úgy hogy fejben végig ott tudok lenni. Inkább a versenyekre koncentrálok, de valószínűleg sikerül majd év közben kijönni egy-két hasonló kaliberű videóval mint a tavalyi Chromag x Barcelona videóm volt. Köszönöm nektek a lehetőséget az interjúhoz és minden támogatást az összes szponzoromtól. Kiemelten köszönöm a Velo City-nek, hogy mindig versenyképes formában tartják a biciklimet és precíz munkát végeznek minden alkalommal. Biciklizzetek minden nap!
fotók: ©Standmagazin

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó