Cikkek / Nemzetközi dirt verseny Kisvárdán! Jön a LESZ FESZT 2016!


2016. július 3. @ 23:31


Július 7 és 9-e között idén is megrendezésre kerül LESZ FESZT Kisvárdán, amelynek keretén belül ismét nemzetközi mountain bike dirt jump versenyt rendeznek! Nem kis nevek jönnek idén! Ott a helyed!

Azzal a szóval, hogy extrém nagyon nehéz kifejezni azt a hangulatot amit ez az összecsapás ad nekünk. 15 fiatal srác lenéz a 8 méter magas rámpáról és ugrik, mindezt bringával és közben a legösszehangoltabb mutatványokat csinálva. Hát elsőre igencsak tátva maradt a jelen lévő 5-6000 néző szája...

Sikerült elsőre megrendeznünk Magyarország egyik legnehezebb, legnívósabb és legnagyobb kihívást jelentő extrém mountain bike versenyét. Egyedi pálya a várral és az azt körülvevő tóval, amik nem csak látvány-elemként funkcionáltak, hanem szerves részét képezték a küzdelemnek.  A verseny kellő szintjét a nívós nemzetközi mezőny adta ezt mi sem igazolja jobban, hogy az M4 sport TV is közvetítette az erőpróbát és az M1 TV is többször bejelentkezett a helyszínről. A tavalyi verseny első három helyezettje:
1. hely: Nagy Oszkár Oszi Magyarország
2. hely: Eric Walenta Ausztria
3. hely: Bernd Winkler Ausztria

2016-ban szeretnénk tovább álmodni a versenyt és nívósabbá tenni, ezért szeretnénk minél több nemzetközi- és hazai versenyzőt bevonni a kihívásba. Már most rengetegen jelezték Oszinak -a verseny védnökének, megálmodójának és eddigi legjobb versenyzőjének- a részvételi szándékot, úgyhogy a siker garantált. Minden téren szintet lépünk, hiszen a díjazásban is emeljük a tétet, mégpedig: az 1. helyezett: 1500 €, a 2.: 800 €, a 3.: 600 €, a 4.: 400 €, az 5.: 250 €, a legszebb trükk bemutatója pedig: 500 €-t kap.

2016-os Meghívott riderek:
Gargya Tamás HUN
Tisza Gergő HUN
Lenthár Gábor HUN
Horváth Ferenc HUN
Horváth András HUN
Nagy Oszkár HUN
Jonas Berndt GER
Jonas Bachmann GER
Gerard Plata ESP
Joan Carles ESP
Adolf Silva ESP
Bernd Winkler AUT
Nicolas Terrier FRA
Dan Miller CHZ
Viktor Douhan SWE
Alex Alanko SWE
Viliam Krizan SLO
Jakub Jagrik SLO
Adam Glosowic PLN
Kuba Sidzina PLN


Mindezt egy gyönyörű környezetben és iszonyatosan látványos 3 napos zenei fesztivál keretében szervezzük,  úgyhogy a hangulat garantált. Néhány név a több mint 50 fellépőből: Ákos, Tankcsapda, Halott Pénz, Irie Maffia, Wellhello, Brains, Supernem, Belga, Alvin és a Mókusok, The Biebers, Kowalsky meg a Vega, Kaukázus, Magashegyi Underground, Siska Finuccsi, Mikee Mykanic, Cloud9+, New Level Empire, Soerii&Poolek

www.leszfeszt.huHirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó