Cikkek / Elindult a szavazás! Azonic PHOTO OF THE YEAR 2016 by RideShop.hu!


2016. december 23. @ 21:32


Több, mint 150 darab kép érkezett a második alkalommal megrendezésre kerülő Év fotója 2016 pályázatunkra. Nehéz dolga volt a zsűrinek, de kiválasztotta a legjobb 29 képet, amelyekre már lehet szavazni! Szavazz, add tovább!AZONIC Photo of the year presented by Rideshop.hu


Keressük a 2016-es év legjobb (extrém) kerékpáros fotóját! SZAVAZZ a legjobbra!

Köszönjük mindenkinek, aki küldött be képeket a pályázatra! Összesen 150 db mű érkezett, amelyből a zsűri több szempont (kompozíció, élesség, technika, hangulat stb) alapján meghozta döntését. 29 darab képet ítélte a legjobbnak és jutatta a selejtezőbe, azaz szavazásra!

SZAVAZÁS menete:

Selejtező:
Az alábbiakban látható képekre 2016. December 23-e és 2016. December 30-a között lehet szavazni. A legtöbb szavazatot begyűjtő 12 darab kép jut a végső döntőbe, ahol eldől majd melyik lesz az év fotója! A döntős képekre Január 6-tól lehet majd voksolni másfél hétig!

A végeredmény 70%-ban a közönség szavazatai alapján, 30%-ban a zsűri döntése alapján hírdetjük majd ki. Így érdemes minél több szavazatot begyűjteni! A képek sorrendje véletlenszerű, nem képez semmilyen rangsort!

ITT TUDOD LEADNI SZAVAZATOD: http://www.standmag.hu/nyerj-play-and-win.php

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó