Cikkek / Bemutató: ONeal Warp Fidlock 2017 Crank fullface sisak!


2017. január 8. @ 21:34


Az ONeal hazai kiemelt dealere, a RideShop.hu jóvoltából szeretnénk most nektek bemutatni a 2017-es év egyik nagyágyúját, a Warp Fidlock fullface sisakukat. Az alábbi cikkünkben, a Crank névre hallgató festést mutatjuk be nektek közelebbről!

A WARP modell már több éve szerepel az ONEAL palettáján, de a tavalyi évben forrott ki igazán a sisak. Nézzük csak meg közelebbről, hogy mit is tud!Megpillantod és rögtön beleszeretsz a sisakba. A festése mindent visz, szép igényes vagány designt készítettek rá. Órákig lehetne nézegetni, mert annyira sok érdekes mintát lehet rajta felfedezni. A tervezésnél az Oneal grafikusa nagyon betalált, nem is csoda, hogy a sisakon kívűl, ezzel a mintával készült mez, nadrág, kesztyű de még enduro sisak is!

A középkategóriás sisak 1050 gramm, amely ahhoz képest, hogy milyen masszív darab, igen csak jónak számít. Ha már a héjnál tartunk, a megszokott Oneal sisakformákhoz képest ezt meglehetősen átszabták kívül-belül, a kecsesebb formát egy vastagabb héjra cserélték, hogy egy igazán kemény downhill, freeride pályán is megfelelő biztonságot nyújtson.

Micsoda részletek, elképesztően jó lett a design, igényes a kidolgozás, fényes lakk fedőréteggel "tartósítva".

A szellőzésről több, mint tíz nyílás gondoskodik, hogy egy forróbb nyári napon is megfelelően szellőzzön a fejünk. Jól elrejtették őket, a fejvédőn található színkavalkád között, a fekete rések jól elbújnak. Ha beleizzadtunk sincs gond, mert a belső szivacsozása könnyen kivehető és mosható. A sildje állítható, de nem jár hozzá pót darab./// 2017-es ONEAL termékek a RideShop-ban! Klikk ide! ///Nézzük csak meg jobban belülről! A sisak az Európai Unió biztonsági szabályainak megfelel, szivacsozás kényelmes és kellő vastagságú, a héjhoz képest. A csatja az Oneal sisakoknál bevált mágneses rendszer, amely egy kézzel könnye ki-be kapacsolható és igen tartós darab.

Összességében nem csak egy menő downhill/freeride/slopestyle sisak, de vastag héjának köszönhetően egy igazán masszív darab. Természetesen szolidabb színösszeállításban is kapható, mint matt fekete vagy piros. Az ár egy kicsit magasabb, mint az átlag Oneal sisakok, de magasabb minőséget is kapunk cserébe!

A sisak megvásárolható a RideShop-ban: www.rideshop.hu/termekek/kereses?kereses=warp
Ingyenes kiszállítás és ajándék minden rendelés mellé! 

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó