Cikkek / Muszula Balázs a 2016-os Év legjobb Downhillese!


2017. február 10. @ 22:04


Muszula Balázs kapta az Év Férfi Downhillese 2016 címet a Kerékpáros Szövetség februári díjátadóján. Balázs nagyon szépen fejlődik és keményen dolgozik, hogy a legjobb legyen. Idén Európa Bajnok lett! Csak így tovább!

Február 9-én megtartotta a 2016-os versenyszezont lezáró díjátadó ünnepségét a Magyar Kerékpáros Szövetség, ahol a kerékpársport legkiemelkedőbb sportolóit és szakembereit köszöntötték a dobogón.

A jó hangulatú BringaSport Díjátadó közel 150 fő részvételével zajlott le az esti órákban az MKB Székház Báltermében, és összesen 40 díj került átadásra sportolóknak, csapatoknak és sportszakembereknek. Az eseményen – a kerékpársport történetében először – mind a kilenc szakág együtt képviseltette magát: az országút, a pályakerékpár, a MTB XC, a BMX Cross, a downhill, a cyclocross, a trial, a teremkerékpár és a parasport.

A downhill csapatsorrend nem változott, a LiMiT Racing Team továbbra is a legjobb downhill csapat lett. Íme a díjazottak:

Muszula Balázs 2016 Downhill Férfi Bringása
Vincze Erzsébet 2016 Downhill Női Bringása
Limit Racing Team 2016 Downhill Csapata – 1.
FRO Racing 2016 Downhill Csapata – 2.
Freeriderz SC 2016 Downhill Csapata – 3.
Hegedűs László 2016 Trial Férfi Bringása


Mindenkinek gratulálunk!


2016-os legjobb downhill csapat: LiMiT Racing Team (balról jobbra: Zámbó Dávid, Muszula Balázs, Gács Péter)szöveg és képek: Bringa Sport

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó