Cikkek / Seffer Judit duplázott a hétvégén Kalnicán kölcsön bringával!


2017. május 29. @ 12:30


Shiffer Judit a kalnicai Bike Feszten versenyzett a hétvégén. Két versenyszámban is indult és nagyon szép eredményeket ért el! Enduro 3.hellyel és maraton 5.hellyel tért haza. Íme a beszámolója!

„A verseny előtt egy nappal derült ki, hogy azzal a bringával, amivel eddig edzettem nem tudok indulni, így Szedő Gergő YT Capra kerékpárjával vágtam neki az enduro versenynek. Nagyon fura volt nekem az M-es bringa, mint egy limuzin.
Szombat reggel hat pályából csak kettőt tudtam bejárni, így négy pályán vakon mentem. Első enduro versenyem volt, méghozzá külföldön. Ennek ellenére nagyon jól sikerült! Kategória 3.helyen, összetettben pedig a 4.helyen végeztem.

Vasárnapra is maradtunk, így gondoltam elindulok a maraton versenyen is, viszont bringám nem volt. Szerencsére a Kona-s srácok kisegítettek egy Kona Hei Hei kis karbon csoda tesztbringával. SPD cipőm nem volt, így flat pedál és DC cipő kombóval vágtam neki. Beállították a bringát és rajt!
A felfelé nagyon combos volt, több, mint 10km mászás, majd ugyanennyi lefelé. A pálya nagyon élvezetes enduro nyomvonalon és dózer úton vezetett végig. Végül a negyedik helyen értem célba, a verseny után derült ki, hogy a hátsó fékem befogott valamiért, kicsit éreztem, hogy nehezebben meg, de a fáradtságra fogtam. Az előttem lévő hölgy kb egy perccel előzött meg, a dobogó itt meglehetett volna. Ennek ellenére nagyon jó verseny volt, irtó jó hangulattal, így elégedett vagyok magammal."


A teszt bringa a maratonra


Enduro harmadik hely!

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó