Cikkek / Nagy Oszkár szépen szerepelt a Crankworx Speed&Style-on!


2017. június 23. @ 16:15


A kisvárdai Nagy Oszkár első alkalommal indult Crankrox-ön! Ez alkalommal nem a slopestyleban méretette meg magát, FMB pontszám hiányában nem indulhatott. Dual Speed and Stylera viszont nyitott volt a nevezés.

Ez az a versenyszám, amikor két rider versenyzik egymás ellen egy ugratókkal és pumptrack hullámokból álló pályán. Nem csak az számít, hogy ki ér le előbb, az ugratókon beadott trükköket is nézik a bírák! Aki jobb trükköt csinál, de másodikként ér be a célba annak az idejéből levonnak.

Oszkár a 9. helyen kvalifikálta magát a 32-es döntőbe, ahol már egyenes kiesés párbajok folytak. Az első ridert könnyedén kiejtette, viszont a nyolcba jutáshoz egy igen kemény ellenfelet kapott. Adrien Loron kétszeres pumptrack Világbajnok, többször állt már Speed and Style versenyen dobogón készen állt egy jó futamra Oszi ellen. Oszkár sajnos nem tudta tartani a tempót és elvérzett ellene, de az élő közvetítésen megnézhetjük a párbajukat, ha lemaradtatok ITT megnézhetitek. Adrien egyébként negyedik lett a versenyen.

Mons Royal Dual Speed and Style eredmények:
1. Tomas Lemoine

2. Martin Söderström
3. Sam Reynolds
Oszi az első ellenfelét könnyedén kiejtette.
Adrien Loron ellen viszont kemény dolga volt.


Loron már az első kanyarban elhúzott, a versenyre legideáisabb bringával tolta SPD pedállal kiegészítve. Oszi váltó nélkül, a versenyhez kedvezőtlen áttételel indult

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó