Cikkek / Bemutató: Ride 100% Racecraft Bootcamp 2017 szemüveg!


2017. július 31. @ 19:57


A Rehab Budapest jóvoltából közelebbről is szemügyre vehettük és tesztelhettük az egyik legjobb Ride 100% krossz szemüveget a Racecraftot. Íme a Ride 100% Racecraft Bootcamp teszt cikkünk!Nehéz egy olyan piacra betörni, amely tele van már jobbnál jobb és szebbnél szebb cross szemüvegekkel, azonban az amerikai székhelyű 100 per cent (100%) cégnek sikerült új stílust teremteni. Főleg, hogy a downhill csapatukba olyan neveket sorakoztattak fel, mint Loic Bruni, Finn Illes, Sam Hill, Sam Blenkinsop vagy Mick Hannah, hogy csak néhányat említsünk a sok közül. Pár év alatt teljesen átvették a bringás piacot, illetve a motokrosszban is nagyon toppon vannak.

Motocrossban egyébként már közel 30 éve otthon vannak, a cég tulajdonosa maga is aktív versenyző volt közel 20 évig. Szóval tudják, hogy mi kell a ridereknek. Izgalmas színkombinációikkal, kényelmes formáikkal hamar megnyerték maguknak a motorosokat és néhány éve a montisok körében is egyre többen használják. Nem is csoda, mert nagyon minőségi termékekkel álltak elő. A szemüvegek mellett ruhákkat és sisakokat is elkezdtek gyártani, amely szintén nagy népszerűségnek örvend.

Pallettájukon jelenleg négy féle szemüveg modell közül választhatunk, amelyből közel 20 féle színkombinációt áll rendelkezésünkre. A Racecraft a csúcsmodell, amely kapható víztiszta és tükrös lencsével is és egy kicsit elnyújtottabb, "racingesebb" kinézetre, mint egy átlagos krossz szemüveg. A “ranglétrán” alatta helyezkedik el az Accuri, amely “átlagos” formájával és vagány színösszeállításaival nagyon tetszetős darab. Ez szintén két féle változatban érhető el. Az egyszerűbb modelljük pedig a Strata, amely szintén víztiszta és tükrös lencsével is kapható. A lencsék minden modellhez kompatibilisek. Ezeken kívül van a Barstow, amely egy limitált, drágább modell egyedibb formával, kimondottan az utcai motorosoknak, caffee racereknek készült.


Mi is van a dobozban? Tesztünkben szereplő Racecraft Bootcamp szemüveg tükrös lencsével érkezett. A doboz tartalma maga a szemüveg tükrös lencsével, designos tartózsák, víztiszta cserelencse és 20 db letépő fólia, illetve matrica. A többi modellhez képest, csak a Racecrafthoz jár gyárilag letépő fólia, ami nagyon hasznos. Az ára magasabb, mint a többi modellnek, de ha összeadjuk, hogy mennyibe kerül egy szett letépő fólia vagy egy víztiszta lencse pluszban, máris megéri az árát.A designja rögtön belopta magát a szívünkbe, nem az a kimondott terepminta, sokkal modernebb színvilág.
A belső részéről is kell néhány szót ejtenünk természetesen, mivel a szemünkhöz való illeszkedés nagyon fontos, hogy kényelmes legyen. A három rétegű szivacsozás igazán megfelelő kényelmet nyújt, a párásodás elleni védelemmel ellátott lencséje minden időjárási körülményben biztosítja a megfelelő kilátást, a szilikon gumicsíkkal készített pántja pedig a helyén tartja a szemüveget a sisakon.


A Racecraft modelleken megtalálható az orrvédő, amely természetesen levehető, ha valakit zavarna, de hasznos dolog a védelem szempontjából.


Három ponton rögzíthetjük rajta a letépő fóliát. Kettő szem a szemüveglencsén egy pedig magán a szemüveg keretén helyezkedik el.


Belülről a tükrös lencséje a Bootcampnek szürkés-kékes árnyalatú, amely erős fényben nagyon kellemes a szemnek.


Természetesen Ride 100% arra is gondoltak, hogy a sisakunkról ne csússzon le ezért a pánt belsejében egy gumicsík felel a tapadásért.


Bootcamp akció közben
A Ride 100% szemüvegek nagyon mutatósak az ONEAL sisakokkal is!

Összegezve a Ride 100% Racecraft a piacon az eddigi legjobb szemüveg, amely ár-érték arányban sem marad el a többi márka termékeihez képest. Legyél kezdő vagy profi a Racecraftot neked találták ki! Érdemes kipróbálni, ha nem akarod évente cserélgetned a szemüvegeket, mert ez a modell garantáltan több szezont is simán kibír!

A 100% termékek megtalálhatóak a Rehab Budapestben, ami egy 3 az 1-ben egység a Múzeum krt-on: Bistro, Barber Shop és Ruhaüzlet. A Ride 100 Percent-en kívül megtalálhatóak Neff, Stance, AlpineStars, Fox, Oakley, Outdoor Tech és Vuarnet termékek is. Ugorj be egy szakálligazításra, közben kortyolgass hideg sört vagy válassz a 11 féle eredeti recept alapján készült amerikai palacsintáinkból, majd levezetésképp böngészhetsz a ruhaboltban, ahol 100%, hogy találsz magadnak megfelelő terméket. Kövess minket a Facebookon, hogy időben értesülj az aktuális akciókról!


rehab.10r.hu

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó