Cikkek / Nagy Oszkár Top 16-ban végzett Kanadában a Crankworx Speed&Style-on!


2017. augusztus 13. @ 11:58


A kisvárdai Nagy Oszkár a Crankworx kanadai állomásán versenyzett tegnap és a szuperdöntőbe jutás után, végül top 16-ba végzett Whistlerben a Speed and Style versenyszámban

Nem volt könnyű dolga, mert olyan világsztárok kerültek be a döntőbe, mint Cam Zink, Mitch Ropelato, Tomas Slavik vagy Kyle Strait csak, hogy néhányat említsünk a sok közül.
A legobb 16-ba jutásért a német Amir Kabbanival versenyzett Oszi, akit szépen ki is ejtett. Majd jött a 8-ba jutás, ahol a cseh Jakub Vencl-el került össze, aki egyébként a Speed and Style összetett bajnoka is lett az idei évben. Szóval egy igazi Speed and Style specialistával állt szemben, így kicsivel, de lemaradt a továbbjutástól. Így is nagyon szép eredménnyel zárt!
Az élő közvetítés visszanézhető a www.crankworx.com -on!

Egyébként a Speed and Style az a versenyszám, amikor két rider versenyzik egymás ellen egy ugratókkal és pumptrack hullámokból álló pályán. Nem csak az számít, hogy ki ér be előbb a célba, az ugratókon beadott trükköket is nézik a bírák! Aki jobb trükköt csinál, de másodikként ér be a célba annak az idejéből levonnak.Végeredmény:
1. Adrien Loron
2. Tomas Slavik
3. Daryl Brown
4. Mitch Ropelato

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó