Cikkek / Hivatalos állásfoglalás Sas-hegy Bike Park ügyében!


2017. október 12. @ 12:47


Október 10-ei hírünk a Sas-hegy Bike Park üzemeltető váltásáról nagy port kavart a gravity szakág kedvelői között. Több negatív komment is érkezett!

Az új üzemeltető Sós Sándor, a Superior Mountain Bike Team vezetője is hozzászólt:

"Kedves Hozzászólók, Dirt rajongók, Sanya Sós vagyok a Superior MTB Team vezetője. Sajnálattal olvasom többek sportszerűtlen negatív hozzászólását, érthető az elégedetlenség, de talán korábban kellett volna ébredni! Mi megkaptuk az Önkormányzattól ezt a területet, hogy legyünk gondos gazdái, amire már most sem lehet panasz. Tény és való mi XCO , CX orientált utánpótlás csapat vagyunk és ezt fogja a park is tükrözni, de akadályfutás és canicross is üzhető a területen. Kár idejekorán farkast kiáltani, hiszen a legnagyobb ugrató tovább "üzemel", A mobil ugratók is rendelkezésre állnak és tervezzük is a beépítésüket. Tehát a dirt nincs száműzve csak visszafogottabban képviselteti magát. Pál Lászlónak sokat köszönhetünk, hiszen miután értesült rólunk mindenben a segítségünkre van, se az ásót se a lapátot nem veti meg és nagyon jó tanácsokat ad! Köszönjük Laci!
Edzéseinken néha 50 gyerek is edz egyszerre a területen, ami a jövőbe mutat! Szívesen látunk bárkit, aki jönne kicsit segíteni, tanácsot adni, vagy csak ötletelni és persze ugratni! Most szombaton (Október 14.) 10 órától légy a vendégünk!
Kérdéseitekre akár telefonon 302979248 vagy emailen ujbudamtb@gmail.com szívesen válaszolok! Köszönöm figyelmeteket! A kétkerekűek ne összeugorjanak, hanem együtt!:)"


A lehetőség tehát adott, bizonyítsuk be, hogy a gravity szakág nem csak negatívoskodni tud, de együtt tud működni más szakágakkal is. Mindannyian mountain bikeosok vagyunk ne feledjétek!
fotók: Superior MTB Team

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó