Cikkek / A Mercedes a DH Világkupa és VB új támogatója!


2017. november 30. @ 17:41


Jó hírekkel indul a 2018-as downhill Világkupa versenyszezon! A jövő évtől három éven keresztül a Mercedes-Benz lesz a UCI Mountain Bike Világkupák és VB fő támogatója!

Ezenkívül a német márka az UCI világbajnokságainak szervezőivel és az UCI Világkupa minden egyes fordulójának szervezőivel együttműködik azáltal, hogy új autóikkal segítik a munkájukat. Az X-osztály globális elindításának támogatása érdekében a Mercedes-Benz Vans a szabadtéri sportokban, különösen a Mountain Bike-en való részvétel növelésére törekedett, amely nagyon aktív közösséggel és versenyekkel rendelkezik a világ minden táján.

UCI elnök David Lappartient azt mondta: "Ez a partnerség kiváló lehetőséget biztosít számunkra, hogy felgyorsítsuk a Mountain Bike, az egyik legfontosabb tudományunk fejlődését. Az események kihasználják a márka globális hírnevét és tudását. A Mercedes kaliberének gyártója - A Benz úgy döntött, hogy a kerékpározásba fektet be, bizonyíték arra, hogy sportunk vonzó a nagy gazdasági szereplőkkel szemben, akik az új termékek elindításáért választják a rendezvényeket, és örülünk a Mercedes-Benz által képviselt bizalomnak a Szövetségünkben. események. "

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó