Cikkek / Bejelentették az idei Downhill OB időpontját és helyszínét!


2018. február 1. @ 10:14


Hivatalosan is bejelentették az idei Downhill Országos Bajnokság helyszínét és időpontját. Hamarosan indul az előnevezés is, íme a részletek!

Augusztusban érkezik a hazai downhill legfontosabb eseménye, a Downhill Országos Bajnokság! Augusztus 17. és 19. között a helyszín idén is a Bringaréna Eplény, kövessétek figyelemmel a Facebook esemény oldalt, így azonnal értesülhettek a részletekről, további programokról és az aktuális helyzetről! Ha Országos Bajnok akarsz lenni, ha kíváncsi vagy rá, hogy ki lesz az, vagy ha biciklizni szeretnél a hazai mezőnnyel, akkor mindenképp itt a helyed!

A versenyen bárki elindulhat, akár rendelkezik versenyzői engedéllyel, akár nem. Az Országos Bajnokság rangján felül pontszerző verseny is a magyar válogatott keretbe kerüléshez!

A Downhill OB idei pályájáról hamarosan érdekes információkkal szolgálhatunk, hiszen új év, új OB, új nyomok! A döntött kanyarokkal, ugratókkal, technikás szakaszokkal és további pályaelemekkel tarkított pályán mindenki megtalálhatja majd a maga számítását és kihívását, hiszen minden pályaelemnél természetesen kerülő nyomot is kialakítunk! 

Különböző meglepetés programokkal várunk Titeket, a következő hónapokban ezekre is fény derül!

Felszállítás a négyüléses Szent Sólyom sílifttel!FIGYELEM! Ha nem érsz fel a dobogóra, akkor sem kell az eredményhirdetésről üres kézzel távoznod, ugyanis a vasárnapi döntőben célba érkezők között értékes tárgynyereményeket sorsolunk ki!

Kategóriák:
- Elite Férfi
- Női
- Junior
- Masters
- Open
- Merev

300.000 Ft pénzbeni összdíjazás!

A pénzdíjas helyezettek az összegeken felül, valamint az Open és Merev kategória dobogósai tárgynyereményeket kapnak.

Figyelem!
Kempingezni lehet az eplényi Bringaréna nagy parkolójában. Korlátozott számban lesz áramvételi és hidegvizes szabadtéri zuhanyzási lehetőség is. Viszont nagyon fontos, hogy TŰZGYÚJTÁSI TILALOM VAN ÉRVÉNYBEN!!!

További információk: www.dhracing.hu

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó