Cikkek / Elindult a RunTheGame ruhamárka webshopja!


2018. február 22. @ 14:33


Korábban már beszámoltunk, hogy hét éve elhunyt barátunk, Szabó "BRO" András gyermeke, a RunTheGame brand, ruhamárka formájában tér vissza! A legenda tovább él! A webshop elindult!

Mit jelent a Run the Game? Azt hogy mi irányítunk. Erről szól a márkánk, mely legfőképp a saját értékrendünket tükrözi. Olyan arcok hozták létre, akik a maximumra törekednek, sportban, minőségben, az életben. Versenyzők vagyunk!
A Run the Game termékek képesek a mai felgyorsult életmód hétköznapi kihívásaival szembenézni, legyen szó bármilyen sportról, több napos lan partyról, vagy kalandos túráról a természetben.


Tragikus légibalesetben, 24 évesen elhunyt a hazai extrém kerékpáros élet egyik meghatározó alakja, Szabó András, becenevén Bro, álmondta meg a RunTheGame-et, amely egyfajta blogként és videó sorozatként keltette életre. Ennél azonban sokkal több volt, egy lifestyle!
Vas Peti és Gál Laci most ruhamárkaként viszi tovább a legendás brandet! Az első kollekció már meg is érkezett és rendelhető a frissen elindult webshopból!

www.runthegame.hu

Facebookon és Instagramon is érdemes követni őket!

 

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó