Cikkek / ELINDULT A SZAVAZÁS! Azonic Photo Of the year 2017!


2018. február 17. @ 17:24


Több, mint 120 darab kép érkezett a második alkalommal megrendezésre kerülő Év fotója 2017 pályázatunkra. Nehéz dolga volt a zsűrinek, de kiválasztotta a legjobb képeket, amelyekre már lehet szavazni! Szavazz és add tovább!AZONIC Photo of the year presented by Rideshop.hu


Keressük a 2017-es év legjobb (extrém) kerékpáros fotóját! SZAVAZZ a legjobbra!

Köszönjük mindenkinek, aki küldött be képeket a pályázatra! Összesen 120 db mű érkezett, amelyből a zsűri több szempont (kompozíció, élesség, technika, hangulat stb) alapján meghozta döntését. 35 darab képet ítélte a legjobbnak és jutatta a selejtezőbe, azaz szavazásra!

SZAVAZÁS menete:

Selejtező:
Az alábbi linken az elődöntős képekre 2018. Február 24–ig lehet majd voksokat leadni. Majd a legjobb 12 kép jut tovább a döntőbe, ahol eldől, hogy kié lesz az év legjobb fotója és az értékes nyeremények egyike! A döntős 12 képre 1 hétig lehet majd szavazni.

A végeredmény 70%-ban a közönség szavazatai alapján, 30%-ban a zsűri döntése alapján hírdetjük majd ki. Így érdemes minél több szavazatot begyűjteni! A képek sorrendje véletlenszerű, nem képez semmilyen rangsort!

ITT TUDOD LEADNI SZAVAZATOD: http://www.standmag.hu/nyerj-play-and-win.php

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó