Cikkek / MEGHOSSZABBÍTVA! Azonic PHOTO OF THE YEAR 2017 fotópályázat!


2018. február 5. @ 19:08


Beküldési határidő MEGHOSSZABBÍTVA vasárnapig! Idén se maradhat el az Év Fotója pályázatunk! Van egy ütős montis képed? Ne habozz, küld be, szavazz és nyerj értékes AZONIC termékeket! A StandMagazin bemutatja a Azonic PHOTO OF THE YEAR a RideShoptól!AZONIC Photo of the year 2017 presented by RideShop.hu


Keressük a 2017-es év legjobb (extrém) kerékpáros fotóját!

Van egy ütős bringás képed? Ne habozz, küld el, pályázz, szavazz és vidd el az értékes AZONIC nyeremények egyikét! 250 ezer forint összdíjazás!


Pályázati kiírás:


Minden pályázó összesen 3 db alkotással nevezhet, melyből a zsűri a legjobbat kiválasztja és bocsátja szavazásra. A pályázatra főleg mountain bike-os képeket várunk. Lehet az lifestyle kép, akció fotó vagy egy esésről elkapott pillanat. A beküldött fotó nem lehet 2 évesnél régebbi. A zsűri több szempont (kompozíció, élesség, technika) alapján hozz majd döntést.

Az előzetes szelektáció után a legjobb 25 kép jut be az elődöntőbe, majd abból a 12 legjobb kép jut a döntőbe.

A végeredménynél 70%-ban a közönség szavazatai, 30%-ban a zsűri döntése számít majd. Így érdemes minél több szavazatot begyűjteni!

Beküldési határidő MEGHOSSZABBÍTVA: Február 11. vasárnap éjfélig!

FELTÖLTÉS menete:

1.lépés
Küld el a standmagfoto@gmail.com email címre teljes felbontásban (1400 pixelnél nagyobb felbontású) a képed/képeidet.
Ha nem te készítetted a fotót, akkor kérj a fotóstól engedélyt, illetve kérd el a képet nagy felbontásban. Fontos, hogy a fotó készítője tájékoztatva legyen ellenkező esetben a pályázatból való kizárást eredményezheti.
Írd le a kép(k)en látható bringás nevét(eit), a kép készítőjének a nevét, illetve a helyszínt, ahol készült. 

2.lépés
LIKE-old a Rideshop.hu facebookját és kövesd a pályázathoz kapcsolódó hírekért a falukon.

3.lépés
Figyeld naponta a www.standmag.hu a szavazásért.

SZAVAZÁS menete:

SZAVAZÁS menete:

A képek feltöltése Február 6–áig tart. Majd a zsűri összeül és kiválasztja a 25 legjobb alkotást, melyre két fordulóban (elődöntő/döntő) lehet majd szavazni a http://www.standmag.hu/nyerj-play-and-win.php oldalon.

legjobb 25 képre Február 10–től lehet majd voksokat leadni. Majd a legjobb 12 kép jut tovább a döntőbe, ahol eldől, hogy kié lesz az év legjobb fotója és az értékes nyeremények egyike! A döntős 12 képre 1 hétig lehet majd szavazni.


A végeredmény 70%-ban a közönség szavazatai alapján, 30%-ban a zsűri döntése alapján hírdetjük majd ki. Így érdemes minél több szavazatot begyűjteni!

DÍJAZÁS:

Összesen négy díjazott lesz! 250 ezer forint összedíjazás! Az AZONIC díjakat a RideShop.hu webshop ajánlotta fel!Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó