Cikkek / Eplényben végre használható pálya épül?


2018. június 21. @ 13:43


A felvonó adott, a hegy adott, már csak egy hozzáértő brigád kellene, aki végre épít néhány izgalmas pályát. Reméljük idén tényleg összejön valami!

Az eplényi BringaAréna weboldalán olvasható az alábbi hír:

Az idei Downhill Országos Bajnokság természetesen nem marad el! Részletek itt!

Tudjuk mit gondoltok, ez így nem jó, mi az hogy bezárunk, hiszen szezon közepe van…

Pontosan azért függesztjük fel a bringázást Eplényben egy kis időre, mert mi is tudjuk hogy ez így nem jó.

Az elmúlt évben nagyon sokat gondolkodtunk azzal kapcsolatban, hogy mit tudnánk tenni a bringázásért Eplényben, és rá kellett jönnünk, hogy mindenféleképpen kellenek a fejlesztések, hiszen ezen a színvonalon nem szabad működtetnünk a bringapályákat.

Külső segítségre van szükségünk ismét, (csak úgy mint amikor megépültek a pályák 2013-ban) egy olyan csapatra, akik a mai igényeknek megfelelő pályákat tudnak létrehozni, méghozzá olyan minőségben, amire mi is azt mondjuk: ez igen!

Terveink szerint ebben a másfél hónapban ami augusztusig még hátra van, tudunk kezdeni valamit a helyzettel. Már építjük a kapcsolatokat, számolunk költségvetést, a tervek megvannak.

Reméljük a hatóságok is mellénk állnak majd ebben az ügyben (szurkoljatok)

A fejlődés (ahogy most látjuk) egy hosszabb folyamat lesz, minden apró részletét át kell gondolni, hiszen a piac is dinamikusan változik.

Olyan pályákat szeretnénk létrehozni, ahol nem csak a DH-s közönség és a profi bringások találják meg számukra a legmegfelelőbb pályákat, hanem a családok is.

Szeretnénk izgalmas, minőségi pályarendszert amire ti is azt mondjátok majd: ez igen!

Ehhez viszont idő kell és rengeteg erőforrás, kapcsolatok.

Egy szó mint száz, szeretnénk a türelmeteket kérni, reméljük következő cikkünkben már a fejlesztésekről és az új arculatról tudunk majd nektek beszámolót írni.

Addigis szép nyarat kívánunk mindenkinek!

forrás: bringarena.com


Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó