Cikkek / Itt a vége! Aaron Gwin és Neko Mullaly távozik az YT-től!


2018. december 21. @ 12:31


Három sikeres versenyszezon után egy korszak lezárult. A downhill legenda, Aaron Gwin és Neko Mullaly távozik a The YT Mob csapattól és új kihívásokat keres a 2019-es Világkupa szezonra.

Korábban már lehetett hallani pletykákat, hogy Aaron Gwin távozik az YT MOB-tól, mivel a három éves szerződésük lejárt idén. A hivatalos közlemény most megérkezett, amelyből kiderül, hogy Aaron mellett Neko Mullaly is távozik a csapattól. A hírek szerint Aaron Gwin az amerikai Intense Cycles-hez igazol, de egyelőre ez még csak találgatás, hamarosan kiderül!

A The YT MOB jövőjéről jelenleg nincs információnk. A spanyol Angel Suarez a YT Industries támogatottja marad a 2019-es szezonban is, de hol lesz-e mögötte komoly csapat, azt egyelőre nem tudni.

Az YT Industries tulajdonosának friss nyilatkozata:

"Köszönjük az elmúlt három dicsőséges Világkupa versenyszezont, rengeteg győzelemmel és sok tanulsággal. Az YT bebizonyította, hogy sikeresen megállja a helyét a globális színpadon az YT MOB megalapításával bizonyítva a kételkedőknek. Köszönöm Aaron és Neko a "szép" időket!
Most itt az ideje, hogy visszatérjünk a gyökerekhez és gyarapodjunk a megszerzett ismeretekkel. Adjuk tovább a következő generációnak, fedezzük fel az új tehetségeket és definiáljuk újra a szabályokat. Legyen ez egy új utazás kezdete!"
Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó