Cikkek / Bemutatkozott a Scott Factory DH csapat!


2019. január 16. @ 21:47


Úgy tűnik, hogy a Velosolutions/Scott Racingnek vége és a Scott saját gyári downhill csapattal vág neki az idei downhill Világkupa szezonnak. Szép kis csapatot állítottak össze, nézzük is meg kikből áll!

A friss alakulat leismertebb versenyzője Brendan Fairclough, aki már több éve a Scott versenyzője, a 2019-es évben újult erővel, új csapattal vág neki a szezonnak. Nagy húzóerő lesz számára az Intense-től igazolt csapattársa Dean Lucas és VoulVoul Racing exridere, Florent Payet, aki az egyik legmagasabb VK versenyző is egyébként, így a Scott biztos készül XXL-es vázakkal is neki.
Hölgy versenyző is érkezett a csapathoz Marine Cabirou személyében, aki egyre jobban ott van a női mezőny elején, tavaly negyedik lett a VB-n.
A csapat menedzser személyében Patrice Afflatet köszönhetjük. Claudio neve nem merült fel a bejelentés során, így már valószínű, hogy a Scott és Velosolutions közös csapata nem folytatódik.Hivatalosan még nem mutatták be, de a csapat videóban feltűnik az új Gambler karbon, ami egyáltalán nem hasonlít a korábbi Gambler vázakra.Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó