Cikkek / Lehullott a lepel a Trek Factory Racing DH csapatról!


2019. január 18. @ 17:39


A több hetes találgatásnak vége. A Trek Factory Racing Downhill alakulatáról végre lehullott a lepel és megtudtuk kik is lesznek a riderek!Balról jobbra haladva:

Kade Edwards az Atherton Racing versenyzője volt tavaly, így számára nem lesz újdonság a bringa, mivel eddig is Trek-kel versenyzett. A 2018-as Junior Világbajnok az idei évben már elite kategóriában versenyez. Nagyon szép karrier áll az angol srác előtt!

Ethan Shandro neve ismerősként csenghet, apukája Andrew Shandro kerékpáros legenda, Trek rider. Ethan az első évét kezdi meg junior Világkupa versenyzőként.

Charlie Harrison az Intense csapatától igazolt és a 2018-as évben a legjobb eredménye egy Top 10-es eredmény volt a Vk amerikai fordulóján. Reméljük szép eredményeket hoz majd a csapatnak.

Reece Wilson szenzáiós 2018-as szezont zárt, az évvégén már hallani lehetett pletykákat, hogy a Trekhez igazol, ami most be is bizonyosodott. Ő az első skót downhill versenyző, aki dobogón állhatott downhill Világkupa versenyen, méghozzá Fort Williamben lett 4. helyezett. Fényes a jövő áll a 20 éves downhilles előtt, aki a Commencal/100 csapattól igazolt a Trek gyári csapatába.

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó