Cikkek / Megvan az idei Downhill OB időpontja és helyszíne!


2019. február 8. @ 18:59


Augusztusban érkezik a hazai downhill legfontosabb eseménye, a Downhill Országos Bajnokság! A helyszín idén is Eplény, kövessétek figyelemmel oldalunkat vagy facebookunkat, így azonnal értesülhettek a részletekről!

Augusztusban érkezik a hazai downhill legfontosabb eseménye, a Downhill Országos Bajnokság! A helyszín idén is Eplény, kövessétek figyelemmel a Facebook esemény oldalt, így azonnal értesülhettek a részletekről, további programokról és az aktuális helyzetről! Ha Országos Bajnok akarsz lenni, ha kíváncsi vagy rá, hogy ki lesz az, vagy ha biciklizni szeretnél a hazai mezőnnyel, akkor mindenképp itt a helyed!

A verseny időpontja: 2019. Augusztus 9-11. Eplény

A versenyen bárki elindulhat, akár rendelkezik versenyzői engedéllyel, akár nem. 

Különböző meglepetés programokkal is várunk Titeket, hamarosan ezekre is fény derül!

A Downhill OB pályájáról is készülünk majd hírekkel, hiszen új év, új OB, új nyomok! Továbbra sem lesz hiány pályaelemekből, azaz 2019-ben is döntött kanyarokkal, ugratókkal, technikás részekkel és további eseménydús szakaszokkal tarkított pálya várja a DH OB mezőnyét! Mindenki megtalálhatja a maga számítását és kihívását, hiszen minden pályaelemnél természetesen kerülő nyomot is kialakítunk! 

Felszállítás a négyüléses Szent Sólyom sílifttel!

FIGYELEM! Ha nem érsz fel a dobogóra, akkor sem kell az eredményhirdetésről üres kézzel távoznod, ugyanis a vasárnapi döntőben célba érkezők között értékes tárgynyereményeket sorsolunk ki!

Kategóriák:
- Elite Férfi
- Női
- Junior
- Masters
- Open
- Merev

A pénzdíjas helyezettek az összegeken felül, valamint az Open és Merev kategória dobogósai tárgynyereményeket kapnak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK HAMAROSAN! 

Facebook esemény ITT! 

www.dhracing.hu
Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó