Cikkek / Vasárnap indul a szavazás: Photo of the Year 2018!


2019. március 7. @ 13:39


Rengeteg kép érkezett a Oneal Photo of the Year 2018 presented by RideShop.hu fotópályázatra. A képek feldolgozása folyamatban és vasárnaptól indul a szavazás!ONEAL & AZONIC Photo of the year 2018 presented by RideShop.hu


Keressük a 2018-as év legjobb (extrém) kerékpáros fotóját!

Van egy ütős bringás képed? Ne habozz, küld el, pályázz, szavazz és vidd el az értékes ONEAL és AZONIC nyeremények egyikét!


Pályázati kiírás:


Minden pályázó összesen 3 db alkotással nevezhet, melyből a zsűri a legjobbat kiválasztja és bocsátja szavazásra. A pályázatra főleg mountain bike-os képeket várunk. Lehet az lifestyle kép, akció fotó vagy egy esésről elkapott pillanat. A beküldött fotó nem lehet 2 évesnél régebbi. A zsűri több szempont (kompozíció, élesség, technika) alapján hozz majd döntést.

Az előzetes szelektáció után a legjobb 25 kép jut be az elődöntőbe, majd abból a 12 legjobb kép jut a döntőbe.

A végeredménynél 70%-ban a közönség szavazatai, 30%-ban a zsűri döntése számít majd. Így érdemes minél több szavazatot begyűjteni!

SZAVAZÁS menete:

A képek feltöltése Február 25–éig tart. Majd a zsűri összeül és kiválasztja a 25 legjobb alkotást, melyre két fordulóban (elődöntő/döntő) lehet majd szavazni a http://www.standmag.hu/nyerj-play-and-win.php oldalon.

legjobb 25 képre Március 1–től lehet majd voksokat leadni. Majd a legjobb 12 kép jut tovább a döntőbe, ahol eldől, hogy kié lesz az év legjobb fotója és az értékes nyeremények egyike! A döntős 12 képre 1 hétig lehet majd szavazni.


A végeredmény 70%-ban a közönség szavazatai alapján, 30%-ban a zsűri döntése alapján hírdetjük majd ki. Így érdemes minél több szavazatot begyűjteni!

DÍJAZÁS:

Összesen öt díjazott lesz! Az ONEAL és AZONIC díjakat a RideShop.hu webshop ajánlotta fel!

Sok sikert!
foto: Hoshi YoshidaHirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó