Cikkek / Vasárnap Dual Slalom verseny Dobogókőn!


2019. május 23. @ 15:22


A FRO RACING szeretettel meghív Titeket a hiánypótló, hagyományteremtő első Muflon RUN & BIKE eseményre, melynek helyszíne Dobogókő lesz!

Muflon Versenykiírás: BIKE

Időpont: 2019.05.26. vasárnap

Helyszín: Dobogókői Sípálya – Regisztráció a Sípálya tetején. 


Versenyszám
: Dual Slalom


A Szervezők célja két azonos pálya létrehozása, ami természetesen lehetetlen feladat – a cél az, hogy a két pálya között maximum 1 mp különbség legyen. Az időmérő futam egy kijelölt pályán zajlik, mindenki ezen teljesíti a kört, ami megadja a kvalifikáció sorrendjét.


Ezt követően kialakul a 64-es tábla: a legjobb időt teljesítő kerül párba a legrosszabb időt teljesítővel, vagyis az időmérő 1. helyezettje versenyzik a 64. ellen, és így tovább. A döntőkben mindkét pályán egy kört kell teljesíteni, vagyis összesen 2 futam lesz, és a két körből a gyorsabb jut tovább. Nincs vigaszág, csak a 3. helyezésért van kisdöntő.


A rajtolás rajtgépből történik!


Táv:
 két nyomvonal

Részletes program:

09:00-10:00: BIKE nevezés, rajtszám átvétel
09:00-10:30: Szabadedzés
11:00-12:00: BIKE selejtező futamok
12:00 - 13:00: Ebédszünet 
13:00: Kerékpáros döntők
15:00: BIKE EredményhirdetésNEVEZÉS itt!


PÁLYA:


Muflon - Run & Bike - Térkép - Dobogókő - 2019. 05. 26.

Muflon – Run & Bike – Térkép – Dobogókő – 2019. 05. 26.


Muflon Versenykiírás: BIKE –  DÍJAZÁS:


Felnőtt nő kategória 18+ évesek I-II-III. helyezés


Junior nő kategória 14-18 évesek: I-II-III. helyezés


Felnőtt férfi kategória 18+ évesek I-II-III. helyezés


Junior férfi kategória 14-18 évesek: I-II-III. helyezés


A rendezvényen különdíjért is versenybe szállhattok. Feltétel: jelmezben indulás!


VÉDŐFELSZERELÉS


KÖTELEZŐ VÉDŐFELSZERELÉS: SISAK és Térdvédő


A Felvonó

  • A felvonó használatát a nevezési díj tartalmazza.
  • A felvonó menetideje 3 perc.
  • FIGYELEM: A szállítási nyomvonalból TILOS kitérni, ha kitértek bármelyik irányba, leugorhat a csigáról a kötélsodrony és vége a versenyzésnek!
  • FIGYELEM: A 7. oszlopnál kiszállunk a felvonóból!  A 7-es oszlopnál segítő személyzet fog figyelmeztetni a kiszállásra.
  • FIGYELEM: A 7-es oszlopnál a kiszállás menete: 2 rátekerés kötél/kampó kiakasztása, és felvonó elengedése úgy, hogy az lehetőleg le lengjen utána jobbra-balra.
  • Az a személy, aki nem tartja be a felvonó használatának szabályait, azonnal kizárásra kerül.


RAJTPROTOKOLL:

  • A verseny előtt részvételi regisztráció szükséges az induláshoz, melyet a Sípálya tetején felállított NEVEZÉS felirattal ellátott sátorban tehettek meg.


CÉLBAÉRKEZÉS PROTOKOLL:

Az adott futó, illetve kerékpárszakaszról történt célba érkezés után azonnali frissítést kínálunk.


ELSŐSEGÉLY / ORVOSI PROTOKOLL:


Az orvosi biztosítás mobilan történik a résztvevő orvosi személyzettel. Amennyiben valakinél ambuláns ellátás szükséges, azonnali esetkocsi riasztása történik. A Szervező mindent elkövet a kiemelt biztonság, a futók és kerékpárosok kényelme, és a gördülékeny bonyolítás miatt. A helyszínen szervezői csapatpólóban szereplő kollégák állnak a rendelkezésetekre, bátran forduljatok hozzájuk kérdéseitekkel.


HOZZÁJÁRULÁS:


A versenyzők hozzájárulnak, hogy a rendezvényen készült fotók, videofelvételek, külön jóváhagyásuk nélkül felhasználásra kerülhetnek, bármely megjelenésükért díjazás semmilyen jogcímen nem illeti meg őket.
A versenyzők hozzájárulnak a nevezési online regisztrációkor szolgáltatott adataik nyilvántartásba vételéhez, azoknak a sportrendezvénnyel kapcsolatos további felhasználásához. Az adatokat Szervező az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli. A verseny ideje alatt a versenyzők, kísérők értékeiért, értéktárgyaiért a szervező felelősséget nem vállal!


Érvényes nevezés kizárólag a www.dobogoko-bike hivatalos weboldalán adható le. Minden érvényes nevezéssel rendelkező versenyző a nevezési feltételeket, az adatkezelési nyilatkozatot és a versenyszabályzatot magára
nézve kötelezőnek elfogadja, és betartja.


A verseny rendezője:
FRO Kerékpáros Egyesület, 2141 Csömör, Szabadság út 12/a

 

Versenyigazgatók:

Sebestyén Krisztián – krisztian@froracing.com – +36302405318


FELELŐSSÉGVÁLLALÁS:


A versenyzők a futás és kerékpár versenyeken saját felelősségükre vesznek részt. A sportprogramokra való online regisztrációval, az egészségügyi felelősségi nyilatkozat helyszíni aláírásával, és a rajtvonalon való áthaladással minden versenyző elismeri, hogy a versenyre felkészült, és annak teljesítéséhez alkalmas állapotban van. Nincs tudomása olyan betegségről, mely a szakaszon való részvételét akadályozná. A szervező a verseny ideje alatt a futókat és kerékpárosokat ért sérülésekért felelősséget nem vállal. Az induló semmilyen kártérítési igénnyel nem élhet a szervezők felé.

Muflon - Dobogókő
Muflon – Dobogókő

Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó