Cikkek / Video: Radsociety - Best trip to Austria 2019!


2019. július 29. @ 14:48


A hazai Radsociety csapat egy hatalmas utazáson van túl. Pikács Péter, Horváth Bence, Repáruk József, Marosi Patrik és Burkus Barnabás Ausztriában bringáztak, amiről videó is készült!

"Előző hétvégén a Rad Society crew-ból Pikács Péter, Horváth Bence, Repáruk József, Marosi Patrik és Burkus Barnabás Ausztriában bringázott. Az úticél Innsbruck volt, hogy szemügyre vegyük a Crankworx pályákat. Emellett bicóztunk a Dirtpark Innsbruckban (@ripbmxibk), ott szokott többek közt Peter Kaiser is bicózni. Nagyon durva trailseken voltunk, összeismerkedtünk a helyi srácokkal, akik nagyon segítőkészek és jó arcok. Ha arra jártok, csak ajánlani tudjuk a helyet.

Voltunk még Innsbruckban a Skatehalle indoor parkban. Potom pénzért csapathatod egész nap, ráadásul nyáron alig vannak és kb olyan a hely mintha kibérelted volna. Kipróbáltuk a Bikapark Innsbruck dh pályákat és a Crankworx dh nyomot is. Nem volt rossz, de én jobban szeretem azokat a pályákat ahol sok ugró van, itt pedig nem volt egy se, cserébe a pályák legnagyobb része gyökeres.

Utolsó nap pedig ellátogattunk Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis -ba ami brutál sok lehetőséget kínál. Dh nyomok közül van full kezdő szinte sima pálya, van flow trail sok hosszú ugróval és nagy döntött kanyarokkal/northshore elemekkel és akad nagyon kemény dh nyom is. Lent a pálya aljában pedig dropok, dirt ugratók, northshore elemek, pumptrack és airbag található, amik amugy ingyenesen használhatók." - Burkus Barnabás
Hirdetésfelvétel
Impresszum
Facebook logó